maandag 28 mei 2012

't is wel wat stil...

Hoi allemaal,

tja, het is wel wat stil op mijn blog, maar met goede reden hoor!
Ik ben namelijk druk bezig met de laatste loodjes voor mijn creatieve opleiding. Dus werkboeken schrijven, stageverslagen, en ook nog voor het laatste blok allemaal creaties maken.
Het laatste blok is een thema-blok in plaats van een materiaal-blok. Wij hebben als thema "kern" gekozen, dus maken we allemaal werkstukken naar onze interpretatie van het woord "kern" met materiaal naar keuze.
Ik ben iets abstract bezig, en maak allemaal bollen van papier mache. Hartstikke leuk, maar wel tijdrovend werk. Ik heb twee foto's geplaatst van waar ik (onder andere) mee bezig ben:

 De eerste is een bol met gaten, hij is ongeveer 30 cm in doorsnede, de tweede is een mega-bal met gaten waar een kleine bal gecentreerd in hangt (op de foto zat deze er nog niet in). Deze bal is ruim een meter in doorsnede, gemaakt door papier mache om een grote strandbal heen te plakken (bij de action hebben ze zulke ballen). Mijn zoon kijkt door een gat in de bal, haha!


 Zoals jullie vast begrijpen heb ik niet veel tijd over voor het kaartjes maken, alleen voor het Copic blog maak ik momenteel kaarten en deze komt woensdag op het Copic blog.

Zo nu en dan loop ik jullie blogs langs om op de hoogte te blijven van al het moois, want er worden weer mooie dingen gemaakt!

Tot binnenkort,


4 opmerkingen:

 1. Wat een klus Gea en dat bij deze temperaturen maar wel super leuk!!! Heel veel succes met de laatste etappe!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Gea ,zo dat ziet er uit alsof er een hoop (denk)werk aan zit en wat een gróót project,maar lijkt me wel heel gaaf om aan bezig te zijn.Veel succes er mee op je opleiding en zorg dat je hem heel houdt!Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gea,

  wat gaaf!! Jij bent me een creatieveling, zeg!! Dit gaat vast helemaal goed komen met het afronden van je opleiding. Geweldig! Ik wens je heek veel succes met de laatste opdrachten!

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gea,
  wat een mooi project, als je het eerste zo bekijkt lijkt het ook wel op een voetbal. heel veel succes met je laatste opdrachten!! Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen