zaterdag 12 mei 2012

Groetjes!

Hoi!

Deze post staat sinds gisteren ook op het Copic Benelux blog


Ze zeggen wel eens dat je nieuwe dingen een paar keer moet proberen voordat het lukt. Dat is vandaag het geval. Meestal maak ik vrij kleurige kaarten, maar soms is het goed om eens uit de 'comfort zone' te stappen en andere dingen te proberen. Zoals een labelkaart met verouderde kleuren! Zowel het maken van een labelkaart, als het gebruiken van verouderde kleuren, was voorheen niet heel succesvol...
Maar inderdaad, een paar keer oefenen is de truc want deze keer ben ik blij met het resultaat:


Het papier is van Prima, de Pixie Glen collection. De randen zijn opgeruwd en met Distress inkt Frayed Burlap bewerkt. Ook het kant heb ik iets bruiner gemaakt met bruine inkt. De metalen hoekjes heb ik gekleurd met de Copics E07 en E09 zodat ze passen bij de twee muntjes bovenaan. De bloemetjes en kralen komen uit mijn voorraad.
De digi is van Saturated Canary, zij is gekleurd met de volgende Copics:
Haren: E79, E59, E25
Huid: E50, E51, E53, R00
Mond: R05, R02
Sokken en schort: BG72, BG10, BG93
Roze deel van jurkje en strikjes: R000, R00, R02
Groene deel van jurkje en schoenen: YG91, YG95, G94
Mandje: E55, E25, E57
Hondje: Y28, YG91, E43, E55
De achtergrond heb ik door middel van stippen gemaakt. Voor de grond heb ik eerst een basiskleur aangebracht (E51), met daar overheen stippen in de volgende kleuren: C3, W3, E55, E57, Y28
Voor de lucht heb ik gestippeld met BG000, B00, B000 en BG10.


 Achter het ingekleurde plaatje zit een label verstopt met de tekst Groetjes! Hieronder zie je een foto met het kleine label:


Nou, wat denken jullie er van? Voor herhaling vatbaar, of zal ik het maar bij de kleurige kaarten houden? ;-)9 opmerkingen:

 1. Wao.. what a gorgeous tag... love the little girl and the way you have colored it...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voorstellen dat je blij bent met het resultaat. Je tag is heel geslaagd en wat een leuk afdrukje heb je gebruikt!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm helemaal geweldig Gea! Wat een aparte maar schitterende kleurencombinatie! Ikzou nooit groen met turqois hebben gecombineerd maar het staat dus wel mooi! Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind weer prachtig, hoor!! Mooie stempel heb je gebruikt! Ook gaaf ingekleurd!
  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende tag! Toevallig ben ik daar dol op haha!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gea,

  nou, dat is een heel mooie tag: prachtig ingekleurd!! En ik vind dit zeker voor herhaling vatbaar!! Stap maar vaker eens even uit je comfortzone...

  Groetjes,
  GerJanne
  p.s. schreef je nu expres da ik een leuke laat had gemaakt omdat het zo laat inde nacht was, of was da een 'verspreking'. ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ga jij maar vaker uit je comfort zone Gea want dit is beeldig!! Schitterende tag en de gave digi is prachtig ingekleurd!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartstikke mooe tag Gea. en weer zo mooi ingekleurd.

  groetjes
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen