woensdag 29 juni 2011

nog een paars kaartje

Hai,

Wat een weer he, gisteren! Het regende hier zo hard dat alle afvoeren er van begonnen te borrelen. Gelukkig kwam het water bij ons thuis niet omhoog, bij de overbuurvrouw was de wc overgelopen, jakkes!

Ik heb nog een clean & simple kaart gemaakt, die wil ik ook op mijn blog laten zien:
Het gestreepte papier komt van de grote stapel, de twee zwarte papiertjes zijn behangstalen uit de bouwmarkt. Het rechter behangetje was helemaal zwart met opstaande figuurtjes, die figuurtjes heb ik met witte inkt duidelijker gemaakt. De geponste rand is gemaakt met een pons-set van Martha Stewart. Het meisje is ingekleurd met Derwents. De cirkel is gestanst met een spellbinder stans, de randjes het ik aangezet met zwarte inkt. Verder heb ik als versiering alleen nog wat pareltjes toegevoegd. Dat leek me wel schoon en simpel (klinkt toch mooier in Engels he, clean and simple)

9 opmerkingen:

 1. Hallo Gea,
  CLEAN is je kaartje zeker, maar of ik het simpel zou noemen.....dat weet ik zo net nog niet. Wat ik wel weet is dat ik het er heeeeel erg GAAF uit vind zien.....SUPER.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een erg leuk kaartje! Een wat een leuk plaatje!
  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Gea!! Leuk dat je ook behang hebt gebruikt!! Weet je dat ik ook een keer heb lopen verzamelen en toen werd aangesproken bij de kassa dat ik wel errug veel had en dat die stalen ook geld kosten......ik kon wel door de grond zakken en heb direct aangeboden dat ik er met plezier voor wilde betalen maar toen zei ze "ga maar snel weg". Ik doe dat dus NOOIT meer maar voorlopig heb ik een leuke voorraad, hihihi!!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoy gea
  wat een schat van een kaart heb je weer gemaakt, echt hele mooie kleuren,TOPPY!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gelukkig hebben jullie gene schade , je kaartje is weer een hele mooie geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaartje en wat een leuk idee de behang stalen.
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kaartje Gea en wat een mooie kleuren heb je gebruikt.

  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Gea, wat een schattige kaart heb je gemaakt! Mooi stempeltje en ik doe het ook wel eens hoor met behang stalen! Werkt prima! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Gea,

  wat een leuke kaart is dit! Het klinkt trouwens wel grappig dat het papier van 'de grote stapel' komt. Ik krijg er hele visioenen bij...
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen