maandag 31 oktober 2011

kerstkaart 7

Hoi! Hi!

Afgelopen weekend heb ik (ook nog) deze kerstkaart gemaakt. Het afdrukje is zoo lief!
De sneeuw is gemaakt met een snowmarker en de heatgun, het afdrukje is ingekleurd met copics.
Het papier is een van Marianne design van vorig jaar, ik heb de randen met een distresser bewerkt.
De laatste foto laat zien welke copics ik gebruikt heb.
Last weekend i (also) made this christmas card. Isn't the boy cute?!
The snow was made with a snowmarker and my heatgun, the stamp is coloured with copics. The paper is from the christmascollection from last year from marianne design, i distressed the edges of the paper. The last photo shows the copics i used.
zondag 30 oktober 2011

feestkaart

Wat is het fijn om lekker te kleuren en kaarten te maken!
De afgelopen tijd was ik veel bezig met mijn opleiding, maar afgelopen vrijdag kon ik me niet meer beheersen en heb ik alles aan de kant gegooid om even lekker te kleuren. En fijn dat het was!
Deze kaart is er onder andere uitgerold:

 Hier een close-up van de digi's:
Het papier is van Maja, de digi's zijn van Make it Crafty. De tekst is een rub-on, de sterretjes komen volgens mij van het Kruidvat oid. De digi's zijn gekleurd met Copics en ik ben eens een keer niet vergeten de nummers op de foto te zetten: 


Vanmiddag hebben we een verjaardagfeestje van onze neef, hij wordt alweer 13! Daar zal ik dus straks een doosje voor knutselen voor wat lekkers en geld. Als die klaar is (en ik vergeet 'm niet op de foto te zetten, lol!) zal ik het doosje ook op mijn blog zetten.
Tot de volgende keer!

woensdag 19 oktober 2011

twee kaarten

Hoi allemaal,

Het is de laatste tijd rustig op mijn blog, en dat zal ook nog wel een poosje zo blijven..
Maar wees gerust, zo nu en dan komt er wel wat nieuws op hoor ;-)
Mijn creatieve opleiding neemt veel knutseltijd in beslag. Dat is niet erg (dat is zelfs erg leuk), ik ben nog steeds aan het knutselen, alleen (en dat is wel jammer) niet zoveel aan het inkleuren/kaarten maken.

Deze twee kaarten heb ik het afgelopen weekend afgemaakt:
De digi's zijn van Make it Crafty, ik heb ze ingekleurd met Copics. Het papier is van BoBunny, de Timpiece collection. Die vond ik zo mooi bij de afbeeldingen passen. Verder heb ik niet veel versiering gebruikt, de digi's en het papier zijn van zichzelf  "druk" genoeg vond ik.

donderdag 13 oktober 2011

maandag 10 oktober 2011

Ikke is 2 en ikke zeg NEE!

Hallokidoki!

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag nog een kaart zien met doorzichtige kleding.
Ik heb ook deze weer ingekleurd met Copics. De digi is zo grappig, onze Marijke is nu twee jaar en kan net zo kijken als het meisje op de kaart, hahaha!
 Het papier is van Prima, ik weet niet meer waar de bloemetjes van zijn. De bovenste tekst heb ik zelf geschreven, dat had beter gekund.. De "Nee!" onderin is een stempel.
Om het doorzichtige-kleding effect te krijgen heb ik eerst heel licht met potlood een lijntje getekend waar ik dacht dat haar onderkleding zou lopen, toen heb ik het ingekleurd met een lichtere tint paars. Het bovenjurkje heb ik met een heel lichte kleur ingekleurd (heb de nummers niet opgeschreven, sorry), 1 keer over de onderkleren, 2 keer over de buitenste delen en over de vouwen.

 

zondag 9 oktober 2011

Kerstkaart 6

Hoi!,


Vanmiddag hebben we de familie op visite voor de verjaardag van Marijke, we hebben een prinsessentaart voor haar gekocht bij de bakker. Hij is leuk! Er zitten prinsessendingetjes op om te bewaren, een spiegeltje, een haarklemmetje, een een kleine assepoester.Ze heeft 'm al gezien en vindt'm helemaal geweldig :-)

Afgelopen week heb ik deze kerstkaart gemaakt. De digi is van Make it Crafty, ze heet Anabelle maar ik heb haar voor de gelegenheid maar ingekleurd als Mrs. Santa. De brads en het papier zijn van de trekpleiser/kruidvat. De challenge van Make it Colourful is om doorzichtige kleding te kleuren. Dat heb ik dus geprobeerd op deze kaart, haar onderste rok en haar arm-versiering (hebben die dingen een naam?!) zijn doorzichtig. Vinden jullie het wat? Ik vond het moeilijk!
Ik heb het doorzichtige effect gemaakt door de delen die onder de kleding zitten eerst heel zacht met potlood in te tekenen, en dan met een lichtere kleur in te kleuren dan de delen die wel gewoon zichtbaar zijn.
Deze kaart doet mee aan de challenges van Make it Colourful, Een Hoop Inspiratie, en AnMa Creatief.
Morgen heb ik nog een kaart met doorzichtige kleding om te laten zien.
Tot dan,

zaterdag 8 oktober 2011

kerstkaart 5

Hoooi,

Het is een poosje geleden dat ik een berichtje heb geplaatst.. Hier is dan ook vanalles te doen met mijn opleiding, stage, kindjes (Marijke is deze week 2 jaar geworden! feest!), werk.. Allemaal erg leuke dingen, maar er blijft nu wel iets minder tijd over om kaarten te maken (boehoe..)
Maar hier is er weer een!De digi is van Make it Crafty, ik heb haar ingekleurd met Copics. De sketch die ik heb gebruikt is voor de challenge van Christmas Challenges. De onderkaart is van de kerstserie van Trekpleister/Kruidvat, het dessinpapier is van Prima, de North Country Collection. Het lintje komt uit mijn lintjesbult (eigenlijk is het een hele grote lintjesknoop, lol!). De sneeuwsterren heb ik geponst met de sneeuwpons van Martha Stewart, daar heb ik wit embossingpoeder op aangebracht (net als op de randjes van het dessinpapier).
Ik heb nog meer kaartjes gemaakt gisteren, dus de komende dagen volgen er meer!

zondag 2 oktober 2011

top 3!!

Joehoeoeoeoe!
Zojuis las ik dat ik in de top drie sta van Make it Colourful met deze kaart!
EN ik mag twee digi's uitzoeken! Dubbel feest dus :-)

Colour Addict Top 3

Groetjes!

candy gekregen!

Afgelopen vrijdag lag het kado dat ik gewonnen had bij de Nederlandse Kaarten Uitdaging had gewonnen op de mat: een mal!
Die heb ik natuurlijk meteen op een kaart gebruikt :-)
Last Friday I found the candy (a metal embossingshape) I  won at  Nederlandse Kaarten Uitdaging in my mailbox, and of course I had to use it immediately :-)De mal heb ik door de Cuttlebug gehaald met ColorCore papier en daarna opgeschuurd, zo kan je het patroon goed zien. De dame ernaast heet Elizabeth J en is een digi van Make it Crafty, ik heb haar gekleurd met Copics. Het papier is van Maja, het groene dessinpapiertje heb ik bewerkt met een ponsset van Martha Stewart. Alle randjes zijn aangezet met blauwe inkt. De rode roosjes vond ik wel goed bij Elizabeth passen, ze heeft ze ook in haar haar :)
I used my Cuttlebug to embos the shape on ColorCore paper, and sanded it to show the pattern. The lady next to it is called Elizabeth J (a digi from Make it Crafty), I coloured her in with Copics. The designpaper is by Maja, I used a punch by Martha Stewart on the green paper. All edges are inked with blue. The little roses match the roses in Elizabeth's hair :-)


Deze kaart doet mee aan de challenges van Simon Says, en de ABC challenge. En als je een kaart met een digi van Make it Crafty in de gallery plaatst voor 12 oktober, krijg je een gratis digi voor Zoe's verjaardag! Hier lees je de details.
Fijne dag nog!
This card is entered in the challenges at Simon Says, and the ABC challenge. And if you place a card with a digi from Make it Crafty in the gallery before october 12th, you'll get a free digi for Zoe's birthday! You can read the details here.
Have a great day!
 

extra prijs

Hoi lezers,

Zonet zag ik via deze link dat er een extra prijs weggegeven wordt!
Leuk om mee te doen toch?
Groetjes Gea