vrijdag 29 april 2011

Kadotasje

Hallo!
Leuk dat je er weer bent.
Zondag hebben we een feestje van mijn neefje. Hij heeft al een kado met de post gekregen, maar nu we daar alsnog heengaan is het wel leuk om iets voor hem mee te nemen.
Bij challenges for you hebben ze een challenge voor een kado-tasje, dus een idee was geboren!
Dit tasje heb ik dus voor hem gemaakt:Nu niet vergeten iets (lekkers) kopen om er in te doen..

Groetjes!

Hart

Hallo allemaal,

Bij girls cards world hebben ze deze keer een challenge om een kaart in een andere vorm dan rond of rechthoekig te maken. Ik had nog een kaart in hart-vorm liggen; perfekt voor deze challenge dacht ik zo!

Het dessinpapier komt uit het tijdschrift Flow, die had laatst een item over origami met vouwblaadjes erbij (en ook prima voor kaarten te gebruiken, lol!)
De bloemen en de blaadjes heb ik gesneden met 2 nieuwe mallen van Marianne Design die ik mijzelf deze week kado heb gegeven (altijd leuk, jezelf kadootjes geven, vinden jullie ook niet?!)

Ik zat te twijfelen of er bovenin nog iets bij moest, maar ik heb maar besloten van niet (ook omdat ik niet wist wat er dan bij moet). Wat vinden jullie? Moet er nog iets bij? en zo ja, wat dan?
Laat maar horen, tips en opmerkingen zijn altijd welkom.
Groetjes!

woensdag 27 april 2011

Meisje met vogeltjes

Hallo bloglezers,

Dit kaartje vind ik wel lente-achtig. Het meisje komt eigenlijk uit een kerst-serie stempels, maar als je haar in lente-kleuren maakt kan het prima als lente kaart doorgaan!
De afdruk is ingekleurd met aquamarkers, het grote paarse hart is uitgesneden met de cricut. Het papier is een verzameling van dessins die ik nog in de kast had liggen (en o, wat liggen er nog veel meer! hihi!)
Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden,
Groetjes!

dinsdag 26 april 2011

hartjes en bloemetjes

Poe hee, wat gaat de tijd snel..
Het is alweer een poosje geleden dat ik een berichtje heb gemaakt, maar er is ook zoveel te doen!
Ik heb in de afgelopen tijd niet zoveel geknutseld (wat was het lekker weer buiten!), maar een van de kaartjes die ik heb gemaakt is deze:
Deze stempel heb ik van mijn moeder gekregen, lief he! Het meisje is ingekleurd met aquamarkers, het hart is uitgesneden met de cricut. Het dessinpapier is van Cosmo cricket.

Groetjes!

zaterdag 9 april 2011

Fiets

Een goeiedag op deze zaterdag!

Dit is zo'n kaart die ik zonder plan vooraf inelkaar heb gefreubeld. Hij is toch heel aardig gelukt!
Zulke "experimenten" gaan vaak mis, maar deze keer ging het in 1x goed. Leuk is dat.
De fiets en de tekst zijn gestempeld door twee kleuren inkt na elkaar / over elkaar heen te stempelen. Het effect is een beetje rommelig, maar dat maakt hem nou juist leuk vind ik. Hij is afgemaakt met eyelets en jute-touw.


vrijdag 8 april 2011

Zeppelin

Het is weer tijd voor een mannenkaart!
Opeens had ik inspiratie om een kaart met vellum te maken. Ik heb ontdekt: je kan embossingpoeder ook op vellum gebruiken! Misschien bij jullie al bekend, maar voor mij was het een experiment :)

Het voorste blad is dus vellum, wat ik aan de binnenkant van de kaart heb vastgeplakt. Achter het vellum zit de voorkant van de kaart met papier van SEI, en een poststempel sticker uit een hele leuke set van postpapierenzo (De webwinkel vind je hier).
Het merk van de stempels ben ik helaas vergeten.Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!
Tot de volgende keer,
Groetjes!

Pretty little madam

Hooi!
Goh, alweer een kaart Gea? Jaja, zomaar twee berichten op 1 dag! lol!
De stempel van SWALK is ingekleurd met aquamarkers, de cirkels zijn gemaakt met Nestabilities waarvan een cirkel nog eens door de cuttlebug is gehaald met een Happy Birthday embossingmal.
Deze kaart doet mee aan de challenges van
Inky impressions - use die cuts
Stempelstudio - alles mag

Tot blogs!

Paaskaart

Hoi lieve bloglezers,

Bij duo-challenge hebben ze een challenge waarbij je een kaart kan maken met het geleverde voorbeeld en een digistamp. Daarvan heb ik onderstaande kaart gemaakt.
Hij doet ook mee met de challenge van Simon Says Stamp, waarbij je een lente of paaskaart moet maken (komt dat even toevallig uit! lol)
De digistamp heb ik ingekleurd met Derwents, het papier is van DCWV.
Laat gerust een berichtje achter, dat is altijd hartstikke leuk om te lezen!
Groetjes!

zaterdag 2 april 2011

kadoboekje

Hallo, wat leuk dat je weer langskomt!
Vandaag hebben we het verjaardagsfeestje van mijn zus (hiep hiep!), en daar heb ik onderstaand boekje voor gemaakt.
Er komt nog een klein kadootje in.
Dit was de eerste keer dat ik zo'n boekje heb gemaakt, en ik heb er onder andere van geleerd dat ik de volgende keer eerst de binnenkant moet inkten/versieren voordat ik de "bladzijden" erin plak..
Dat gaat een boel gefriemel schelen! ;)

Een goed weekend allemaal!
Groetjes Gea